Möjligheter

På denna sida presenterar vi olika event och aktiviteter som du kan delta i

Organisationen War Child lanserar nu projektet FemHoppet för unga kvinnor som är nya i Sverige. Inom ramen för projektet ingår mentorskap, jobbmatchning och spännande kvällar med föreläsningar och workshops med kvinnor från samma målgrupp.

Min trygga punkt är en nyskriven pjäs om vikten av trygghet för unga. Föreställningen har skapats av ungdomar i Skärholmen som deltar i teaterprojektet Scen utanför C. Projektet syftar till att sänka trösklarna till scenkonsten för unga i förorten. Premiär 1 juni.

Bullets handlar om den tolvåriga Abdel som växer upp i ett särskilt utsatt område. En brännande aktuell drama-thriller som speglar vår samtid och i stil med de franska cinema de banlieue-filmerna skildrar kampen att få vara barn i en värld där omständigheterna inte tillåter det.

Maila valentina.bender@kulturhusetstadsteatern.se, för att få ta del av grupprabatt om man är fler än 10 som ser filmen.

Det finns mycket att göra.
Vad kan du bidra med?

Vi behöver dig som vill förändra och som kan bidra med inspiration, engagemang och kunskap. Vi behöver dig som vill utvecklas på ett roligt sätt, möta nya människor, få nya vänner och ny kunskap. Vi ser fram emot att höra ifrån dig som vill vara med som volontär eller partner.